Jump to content

D7500/PSC15 Charging question.


Recommended Posts

Just charged my brand new D7500 for the first time with my brand new PSC 15 Intellicharger. I was under the assumption that the float charge was going to be 13.56 volts. When the charger said FULL after a few hours the display was flashing between 13.2 and 13.3 volts. After I disconnected the battery from the charger I tested the voltage with a multimeter and it read 13.11 vdc. Is this normal voltage for a first time charge on the D7500? The battery tested at 12.66 vdc before initial charging.

Link to comment
Share on other sites

Normal.

2007 Chevy Tahoe (SOLD)

12 ~ FI Audio X series 10" w/BP option

2 ~ DC Audio 5.0K @0.67

3 ~ DC Audio 5.0K @1.0 

2 ~ PPI 3 way sets (not installed yet)

1 ~ RF T400-4, 1 ~ RF T600-2, 1 ~ RF T600-4

4 ~ CT Sounds 5.25" Strato comps  (rear fill only)

1 ~ XS Power D4800

1 ~ XS Power D3400

8 ~ XS Power XP3000

160 stock alt, Mechman 370 Elite, 185 DC Power

320+ Sq. Ft. Sound Deadener

Pioneer AVH-X5500BHS

Youtube: https://www.youtube.com/user/knfjdkghjudfhsgkjdhf/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 142 Guests (See full list)

×
×
  • Create New...