Jump to content

Fiesta_glad

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Fiesta_glad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiesta_glad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hello , I am little confused about LC2i . I have stock HU in Fiesta 2009 with front component speakers 6.5" and also an underseat subwoofer. The front speakers also have a 2 ch amp. I want to setup correct the gain with oscilloscope but I have a question. I put 40hz 0db and 1khz 0 db to measure the clean signal of my HU and I see that in 17/30 it makes distortion in 40hz and 22/30 makes at 1khz so I take the 16/30 as a clean signal. I put RCA to LC2i and when I try to measure with DMM the output voltage the max AC Voltage at MAIN is 2.8v which I consider is very very low because my amp has 6v input sensitivity , since in Bass at 25% of knob it gives me 5.5v which is correct for the input of sub. My question is . Is it false to take voltage output in MAIN of LC2i with 1khz 0db in my HU at 22/30 (this is 75% of source) , and for the bass to make measure at 16/30 with 40hz 0 db ? Any kind of help I would appreciate , because I read all the knowledge in site but I still have questions !
  2. Hello guys ! Well my setup is on Fiesta with stock HU , audiocontrol LC2 , and ampire 2channel with underseat 8" and gladen front speakers RSX 165 ..... so what I did so far ,find with oscilloscope my max HU signal (before distort) I did that with test tone 40hz , 1khz --- 0 db . After that with these thest tones I plug the speaker wires into LC2 and from output with my DMM I measured 6v gain on both main and bass . I did that because amplifier has input sensitivity 0.1 - 6v . After that I set gains in amplifier Full ranger crossover with oscilloscope unit I saw clipping. The test tones that I used is 1khz -5db mid/ highs and 40khz -10db . Have I done something wrong from begging until the end of settings ?
  3. My clipping was normal not so bad , overlap I dont add only make straight measures !
  4. Hello guys ! Well my setup is on Fiesta with stock HU , audiocontrol LC2 , and ampire 2channel with underseat 8" and gladen front speakers RSX 165 ..... so what I did so far ,find with oscilloscope my max HU signal (before distort) I did that with test tone 40hz , 1khz --- 0 db . After that with these thest tones I plug the speaker wires into LC2 and from output with my DMM I measured 6v gain on both main and bass . I did that because amplifier has input sensitivity 0.1 - 6v . After that I set gains in amplifier Full ranger crossover with oscilloscope unit I saw clipping. The test tones that I used is 1khz -5db mid/ highs and 40khz -10db . Have I done something wrong from begging until the end of settings ?
×
×
  • Create New...