Jump to content

connection issue d-4.800


kyhillbilly52
 Share

Recommended Posts

i have an Audio Control D-4.800 DSP and initially was no problem using the DM smart DSP software to get into it and configure it....however now

BTW i have done this with GTO turned on and off.....I know when turning off GTO use a wire to cross over the blue wire to hot to manually kick amp on.

confirm audio is getting to the DSP

DSP is switching on

NO audio leaving the unit

plug into it with the usbc config cable

blue activity light lights up

however Smart DSP software does not recognize any hardware plugged in

checked printers and devices folder on computer and it sees the device plugged in

tried 2 different computers..original laptop win 11pro load......second laptop fresh win 10pro load and updated with latest DM Smart DSP software

tried different usb/usbc cables

 

the damn software just dont see the DSP.........

 

any suggestions?...im out of options.....

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Who's Online   2 Members, 0 Anonymous, 118 Guests (See full list)

×
×
  • Create New...