Jump to content
 
 

Search the Community

Showing results for tags 'Power wire'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forum

  • System Of The Month
    • SMD FORUMS - SOTM sponsored by CE Auto Electric, XS Power, and Mechman!
  • General
    • SMD Official WcCarAudio Store - All SMD Products and MORE here!
    • SMD Official Amazon Store - All SMD Products and MORE here!
    • SMD Official eBay Store - All SMD Products and MORE here!
    • SMD NEWS / ANNOUNCEMENTS
    • SMD Forums Technical Difficulty Area - have a technical problem with the site? let us know, we will try to fix it!
    • Tunez - All things music related
    • Security Center - Car/Home Alarms, devices, tactics, tips....
    • Air Ride / Hydraulics - Got Switches? Want Switches? Post here!
    • Suspension and Brakes (4x4, street drops) - Lift it, Drop it..STOP it!
    • Interior / Exterior / Paint - Detailing, washing, waxing,tricks of the trade!
    • Engine and Performance - Anything for that couple extra horses!
    • Wheels and Tires - The rubber hits the road here!
    • Member Rides & Builds -- Show off your whip, Show off your System!
    • Member Videos - Host 'em & Post 'em! System Vids / Off Topic
    • Just Meade....my projects - Tons of SMD Builds here!
    • Off Topic - Random, Misc posts - the forum "Junk Drawer"
  • Equipment
  • SMD PARTNERS
  • WcCarAudio
  • System Design Knowledge Base
  • Fabrication, Fiberglass, Etc
  • TOOLS and TESTING Devices
  • Competitors Corner
  • Misc Stuff
  • Misc. Manufacturers (Friends of SMD)
  • For Sale / Want to Buy
  • Online Dealers
  • Your Local Shop/Dealer & Special "Read only" forums

Categories

  • Off topic video's
  • Bass Demo's
  • Subwoofer Reviews
  • Installations
  • Tutorials
  • Build Series

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. My friend recently bought an Orion HCCA 15" sub and Orion amp, and let me borrow his old setup until I buy mine in a week or so. It was a Sony Xplod 12" with a pioneer amp rated at 760 watt max. So its a very weak setup. I had it installed in my 2005 altima, and the inline fuse kept blowing, and the tech guys kept putting stronger fuses in. Eventually the power wire (4 gauge) MELTED into. I know this amp/sub were in good working order, because they were working fine in my friends truck until the day I had them installed in my altima. The installers put a "line output converter" behind my stock Bose head unit. The RCA cables, 4 gauge power wire, l and remote wire were ran from the front of the car to the trunk. The Ground wire was bolted to the frame in the trunk. I cant figure out what happend to cause the power wire to melt. Any thoughts?
×
×
  • Create New...