Jump to content

Recommended Posts

Hello. I have Carrozzeria bandpass subwoofer 25cm twin-drive TS-WX2500. that has positive and negative terminals on both sides, and both sides are interconnected, when i connect single side to my amp Kenwood av surround amplifier KA-V6000, one woofer has more excursion than other, do i need another amplifier or there is something wrong connecting those cable to subwoofer. plz help

1910017004146s0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

try reversing the wires on one side of the box, Hook positive to positive and negative to negative on one side of the box, and positive to negative and negative to positive on the other side of the box.  many times with a bandpass enclosure of this sort it will increase output by putting the woofers in a push-pull configuration.

 

also be aware that the amplifier you are using is a home theater amplifier and is sending a full range signal to your woofer, not a properly crossed over bass only signal.  for best results try to find a subwoofer amplifier (search for a plate style home theater subwoofer amplifier) to get the best out of your subs.  also also, this enclosure is not going to be the best choice for a home theater setup, but if it makes you happy, have fun with it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 176 Guests (See full list)

×
×
  • Create New...