Jump to content
 
 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SVT4LIFE

I DONT GET IT IM ABOUT TO SELL IT ALL!!!!

Recommended Posts

all that equipment and no volt meter lame

And i agree, 0 gauge grounds for starters and go from there


My current 95 Jetta Build w/

pioneer h/u

2 RD Sonance 10's with flatwind coils

2 Audiopipe apsm 1500.1s

1 Hifonics Brutus Elite 60x4

1 XS d925

1 Stinger spv35

1 1000 amp lead acid

50 ft of 0/1 ofc from Audiotechnix

all powerbass components, and coaxils, 4 sets

buildlog = http://www.stevemead...2-rd-10s-build/

My build for my wife. http://www.stevemead...01-f-150-build/

Share this post


Link to post
Share on other sites
What kind of power wire are you using? And are you running four gauge to the 1000/1?

he's using 0 gauge for the jl amp then 4 gauge for the mid's and highs

And his problem is he needs a new alternator like atleast a 200 amp then he will be good


Introduce a no fat chicks in the whip rule.

Im gonna have tech force make up a sign that says that and put it on my car lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
hes using 4 gauge for the power on the mids amp from the batt in the back..

no zero from the batt up front to a splitter to 2 four gauge and the hc800 is only hooked up to the jl 1000/1

and brand new batt up front yellow top D35 deep cycle just got it like an hour ago

the door speaker amp the arc audio isnt running a 2nd battery its only running off the one under the hood

Share this post


Link to post
Share on other sites
he's using 0 gauge for the jl amp then 4 gauge for the mid's and highs

And his problem is he needs a new alternator like atleast a 200 amp then he will be good

it go's zero from up front under hood to the back

then theres a fused anl splitter that the zero plugs into then on the other side of the splitter is 2 four gauge

both amps in the back are getting 4 gauge

its just that the jl 1000/1v2 has an extra battery a kinetik HC800 for just the JL

the kinetik is not hooked up to the arc audio amp for my doors

Share this post


Link to post
Share on other sites
he's using 0 gauge for the jl amp then 4 gauge for the mid's and highs

And his problem is he needs a new alternator like atleast a 200 amp then he will be good

That's not necessarily the case


Car

1996 Sable LS

8,000K Bi-Xenon HID's

Pioneer Premier DEX-P1R

Diamond Audio D351, Diamond Audio D362i, Diamond D3TAK off Kicker ZX200.4

Custom 15" 13w7 motor, 3.5" aluminum coils dual 1 ohm off NV-AM25001

Dynamat Dynaliner Second Skin Damplifier Pro

Stock 130A Alternator

My Build

Truck

1995 Ford F-150 Flareside XLT

10,000K Bi-Xenon HID's, 15,000K Bi-Xenon HID's

Kicker KS6502, KS400 off Pioneer Premier PRS-D4100F

Truck Build

Ref(s) Rogers, Jared, Mikesmith0890, Twigz, DHFHades, BASS14, Solo_X18, mrafrica, camino_1to3, kickerassman

[speakerman9000] 5:43 pm: if sony sucks so bad how come my amps still work when i had 3 12s on it

[capalass23] 11:27 pm: wow u grand man poopin out babys like hto cakes

[KevinniveK] can u have sex later please hes helping me

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, go get some 0g and do the big 3

http://www.stevemeadedesigns.com/board/ind...showtopic=13280

thats the tutorial

go get a DMM and set your gains with

rmschartpm5.jpg


The DC Integra 3 18s to 6 15 build log

Team_DC-Derrick's Youtube

Team DC Audio

where theres a will theres a wall.......

I just realized Steve has reach Voldemort status, over on JP's site he is the one who will not be named....."We dont speak his name over here, fearing it will destroy us" LOL not even in hush tones

Share this post


Link to post
Share on other sites
it go's zero from up front under hood to the back

then theres a fused anl splitter that the zero plugs into then on the other side of the splitter is 2 four gauge

both amps in the back are getting 4 gauge

its just that the jl 1000/1v2 has an extra battery a kinetik HC800 for just the JL

the kinetik is not hooked up to the arc audio amp for my doors

Swap out the 4awg for 1/0awg on the JL and see if it helps


Car

1996 Sable LS

8,000K Bi-Xenon HID's

Pioneer Premier DEX-P1R

Diamond Audio D351, Diamond Audio D362i, Diamond D3TAK off Kicker ZX200.4

Custom 15" 13w7 motor, 3.5" aluminum coils dual 1 ohm off NV-AM25001

Dynamat Dynaliner Second Skin Damplifier Pro

Stock 130A Alternator

My Build

Truck

1995 Ford F-150 Flareside XLT

10,000K Bi-Xenon HID's, 15,000K Bi-Xenon HID's

Kicker KS6502, KS400 off Pioneer Premier PRS-D4100F

Truck Build

Ref(s) Rogers, Jared, Mikesmith0890, Twigz, DHFHades, BASS14, Solo_X18, mrafrica, camino_1to3, kickerassman

[speakerman9000] 5:43 pm: if sony sucks so bad how come my amps still work when i had 3 12s on it

[capalass23] 11:27 pm: wow u grand man poopin out babys like hto cakes

[KevinniveK] can u have sex later please hes helping me

Share this post


Link to post
Share on other sites
all that equipment and no volt meter lame

And i agree, 0 gauge grounds for starters and go from there

i have one zero gauge ground

the zero gauge ground i have is on the kinetik HC800 on the neg post to the body then the other neg wire on the kinetik is 4 gauge going to the jl 1000/1v2

and the arc audio amp for my doors has a 4 gauge ground to the body both have good metal to body grounds

Share this post


Link to post
Share on other sites

the amount of reserve doesnt matter if you cant properly charge it! youre getting low voltage because youre asking too much of your alt. small sedans dont create a great amount of power! if you had a sufficient power supply (alt), you wouldnt see voltage drop.


wizv.jpg

200a alt. by Excessive Amperage

hc800 under hood & 2 Deka 9a31 in rear

1/0awg + big 3

SAZ 3000D

HDC3 18" @ 2 ohm

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...