Jump to content

Welcome to SMD Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

A Little Tutitorial On How To Get Rid Of Ground Noise Fast


25 replies to this topic

#21
Ray

Ray

    175db

  • Super Moderator



  • 8,815 posts
  • Gender:Female
  • Location:Fresno, California
Its not a pioneer problem, its an install error. Just because they dont use isolated ground paths does not mean its a problem. If you know the circuit then its no big deal.
2008 California state record holder 157.2 Bassrace2009 California state record holder 157.0 BassraceRollin 50's 158.7db2009 King of Cali Bassrace2009 USACi score 160.5 @ 42hz

#22
AI James

AI James

    know it none.

  • Guests

  • 25,963 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fresno, California
  • Interests:Car Audio, Car Customization, RC Cars, Computers,
eh, i got rid of all my pioneers, because i dont feel i should NEED to add wire to RCA's to get somethign to work the way other products do without the extra effort.

#23
FieroGrande

FieroGrande

    170db

  • 18+ All Access!

  • 5,686 posts
  • Location:Lubbock, TexXxas
nice write up! I have a couple pics of the same thing. It needs to be dont to both rca's if its done.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted ImagePosted Image

#24
tacomabanga1986

tacomabanga1986

    Find em hot, Leave em wet

  • 18+ All Access!
  • 5,530 posts
  • Gender:Male
  • Location:north carolina
  • Interests:my family, firefighting, car audio, emergency lights
ya i only do one side of the rcas not both and ground it on the outside part not inside, the 6 channel shouldn't need all rcas grounded maby 3 if its that bad but most sub rcas dont have that bad of ground noise, mine wasnt an install error it just came from time and wires vibrateing around(even tho i got cable clamps on em bout every 6'' or better, it the rcas are close to each other ied just jump it from one to the other to the other and just ground from there to headunit should work, this is just another thing to check into when u get ground noise, and ya i love my pioneers but im thinkin of switchin to alpine or kenwood with usb input in teh back
here's a link to my system 99 toyota tacoma , 2 mtx 8000 1504's in a sealed downfire , 1000w memphis amp
here's a link to my other system my 90 geo prizm test car
heres a thread i got of new songs u can dl that are legal = Some Good Bangage/you Can Dl These Free And Legit
Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image

#25
la negra

la negra

    125db

  • Members
  • 295 posts
  • Gender:Male
  • Location:auburn hills, mi
this lil trick works like a charm.
Posted Image

#26
Split9112

Split9112

    125db

  • Members
  • 184 posts
this worked for me and my pioneer too. thanks for the help
Live Fast Die Fun!!!! Use it or lose it



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users