Jump to content

Welcome to the SMD forum!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BigManAC

Alternator Whine issue *figured out* UPDATE pg.11

Recommended Posts

Try grounding the bracket your alternator is mounted to, to the frame. If it isn't already. If it is, remove that ground (if that's part of your big three you did.

Alright Ill try that. Its already grounded to the battery, does that matter?


2001 Saturn L200
-Sony MEX-BT4100P
FRONT STAGE:
- (4) Crescendo PWX 6
- Cadence XA250.2
SUB STAGE:
-Fi Audio BL 15 (Sealed Off)
-Crescendo BC2k
ELECTRICAL:
- Singer 240A alt

- XS Power D3400
- SkyHigh OFC power/speaker wire
- Big 3 with SkyHigh 0gauge
Build Log: Click Here

Scores: 146.5db @ 29hz Outlaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah Im kinda at that point of having no idea what is going on. Ill try that though, thank you for the help.

If I cant get rid of it ill just learn to deal with it and tune it out. Ive been driving without bass or any type of music for over a month now and I just want music back in my car lol.


2001 Saturn L200
-Sony MEX-BT4100P
FRONT STAGE:
- (4) Crescendo PWX 6
- Cadence XA250.2
SUB STAGE:
-Fi Audio BL 15 (Sealed Off)
-Crescendo BC2k
ELECTRICAL:
- Singer 240A alt

- XS Power D3400
- SkyHigh OFC power/speaker wire
- Big 3 with SkyHigh 0gauge
Build Log: Click Here

Scores: 146.5db @ 29hz Outlaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay I will try that as well. I will have a lot of spare time this weekend so I will get some work done.


2001 Saturn L200
-Sony MEX-BT4100P
FRONT STAGE:
- (4) Crescendo PWX 6
- Cadence XA250.2
SUB STAGE:
-Fi Audio BL 15 (Sealed Off)
-Crescendo BC2k
ELECTRICAL:
- Singer 240A alt

- XS Power D3400
- SkyHigh OFC power/speaker wire
- Big 3 with SkyHigh 0gauge
Build Log: Click Here

Scores: 146.5db @ 29hz Outlaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try swap the rca's over (front for rear at the amp and see if the noise comes out a diff speaker) might just be a pinched rca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its coming out of all of the speakers evenly. Its a Crescendo S800.4 running 4 Crescndo PWX6's. They are 4ohm each and there is one speaker per channel.


2001 Saturn L200
-Sony MEX-BT4100P
FRONT STAGE:
- (4) Crescendo PWX 6
- Cadence XA250.2
SUB STAGE:
-Fi Audio BL 15 (Sealed Off)
-Crescendo BC2k
ELECTRICAL:
- Singer 240A alt

- XS Power D3400
- SkyHigh OFC power/speaker wire
- Big 3 with SkyHigh 0gauge
Build Log: Click Here

Scores: 146.5db @ 29hz Outlaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

try run your ipod or phone into all 4 channels of the amp, not just two and see if you still have the noise (i'm thinking amp or wiring related issue)

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...