Jump to content

AMM-1 watts or realtime power not working


Recommended Posts

The user manual seems to indicate using a sine wave rather than music. Have you tried that? Admittedly I don't own one so I'm not familiar with typical behavior for these units

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 5/26/2019 at 9:37 AM, Robin Dobbie said:

Tried both. I did music also so that I would at least have transients powerful enough so that I could achieve peaks that I knew for a fact, beyond any stretch of the imagination were more than an order of magnitude greater than .9 to 2 watts. 

 

Hey Robin were you able to figure out this issue I'm having the same problem

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

I am having a similar problem where I am only seeing maybe 1-5 watts max when I know it should be more like 2000-2500 in any respective mode. And my other problem is that the meter always shows either 200.0 ohm or sometimes >200ohm when I have a 2ohm setup... Also the button response is sometimes non existent but this is the least of the issues. I have tried test tones and music, three different new batteries and two systems, all to no avail

Unfortunately I see VERY few answers or solutions to AMM-1 issues on this forum. This was the first use ever on this unit and I am extremely disappointed as I was over the moon  when it arrived last week from Sky High and overall just stoked to own a tool like this. 

I am really hoping it is something I am doing wrong even though I have done it all exactly by the manual with many attempts. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, East Coast Tim said:

I am having a similar problem where I am only seeing maybe 1-5 watts max when I know it should be more like 2000-2500 in any respective mode. And my other problem is that the meter always shows either 200.0 ohm or sometimes >200ohm when I have a 2ohm setup... Also the button response is sometimes non existent but this is the least of the issues. I have tried test tones and music, three different new batteries and two systems, all to no avail

Unfortunately I see VERY few answers or solutions to AMM-1 issues on this forum. This was the first use ever on this unit and I am extremely disappointed as I was over the moon  when it arrived last week from Sky High and overall just stoked to own a tool like this. 

I am really hoping it is something I am doing wrong even though I have done it all exactly by the manual with many attempts. 

 

I haven't seen that behavior out of my AMM-1 and I use it to measure both music and sign waves for real-time power and peak.

 

Maybe reach out to D'Amore Engineering for support: [email protected]

 

I know Steve Mead is pretty customer obsessed and I expect Tony and Juan are just as customer obsessed as Steve.  Hopefully they can get you sorted out.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...