Jump to content
Sundown Audio

Your first amplifier - what was it?


meade916

Recommended Posts

My first stereo I had a couple of Alpine MRV-100M amps pushing couple of those Pioneer subs with the copper spike dustcap with the three same colored spokes.

alpineresize3nr.jpg

( NOT MY PICTURE)

'07 Ford Ranger - DM-608 I E700.4 I SA-CX6.5 v2 I SAZ-1500D 15th (x2) I Zv6 12" D1 I SB500-34 I JP40 I

On 5/21/2015 at 7:07 PM, boom50cal said:

of course he gives no fucks. it's a ford ranger.

only bad mother fuckers drive ford rangers

Link to comment
Share on other sites

1992 & it was an AutoTek ... cannot remember the model, etc.

Then less than a year later I got smart & bought an Orion 225 HCCA, ... & it was on!

Zeke

'14

2003 Chevy Monte Carlo SS

MONTEside00030001.jpg

Vehicle Details & Mod List: http://www.stevemeadedesigns.com/board/garage/vehicle/1703-chevrolet-monte-carlo-ss/

Audio Build Log: http://www.stevemeadedesigns.com/board/topic/143276-2003-chevy-monte-carlo-ss-audio-build-ib-build

Pioneer FH-P8000BT

Infinity Kappa Perfect 6.1

Fi IB3 (Two 12", 2-ohm SVC)

RF T400-2 & T500-1bdCP

MechMan S Series 240A

XS Power D3400 & D975

311-vector-logo_zps0d152f73.png sutliffSig_zpsb1df26dd.png

Link to comment
Share on other sites

Cant remember if it was this one or a 1000 watt. But it was a Mono Block. Ran a sealed 12" sub that i cant remember the name but im sure it was discontinued.

Got it from a family friend. amp, sub, and capactior for free.
Then the sub got stolen and i got a 12" kicker cvr ported. then got a 12" alpine type r with the kicker. And then sold those and got a new car and new setup.

Had it in a 2007 Ford Focus Hatchback.
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/p_21964_Performance_Teknique_ICBM-DIGITAL.aspx

2007 Dodge Caliber SXT 2.0L

Flowmaster Single muffler + Tip

4 SoundQubed 6x9s 3-way

PolkAudio PA660.4

2 MB Quart Tweeters

2 4" MB Quart 2-way

New 8" coming soon!

Link to comment
Share on other sites

This baby was my first! My older brother gave it to me for my first car, It was a beast, it doesn't work now tho I need to get it fixed

8ae50ce8-ce99-42b5-af3c-780317ebb902_zps

  • Like (+1 Rep) 1
Link to comment
Share on other sites

not my pic but a 222w sony that came in my first car on 2 sony 10's on a plate instead of being in a box, I've upgraded a little since then lol

xplod222w.jpg

Used to have a loud truck

2009 Corvette Z06, H/C/I, 150 shot, g force tune, 730rwhp/690rwtq

2013 F-150 limited, MPT Tune, leveled on 35"s

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Who's Online   1 Member, 0 Anonymous, 370 Guests (See full list)

×
×
  • Create New...